Menu
Restaurant

EuroCHRIE 2010 in Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is van 25 t/m 28 oktober het decor van de jaarlijkse EuroCHRIE conferentie. Tijdens deze conferentie worden honderden onderzoekers uit de toeristische en gastvrijheidindustrie uit de hele wereld geïnformeerd over de laatste trends en onderzoeksresultaten.

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre organiseert de laatste avond van de conferentie traditioneel een galadiner. Tijdens dit diner worden gerechten van Meesterkok Albert Kooy, in het dagelijks leven verantwoordelijk voor de keuken van de Hoge Hotelschool Leeuwarden/ Stenden University, geserveerd. Zijn duurzame gerechten, bereid met regionale, 100% natuurlijke producten, staan van 15-29 oktober ook op het menu voor reguliere gasten in het restaurant van het hotel, Silk Road.

Albert Rouwendal, Algemeen Directeur van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, in een reactie: “We zijn erg vereerd om het decor te kunnen zijn van de prestigieuze EuroCHRIE conferentie. Het is een perfecte kans om de genodigden, deskundigen en bezoekers te laten zien dat wij als hotel volledig voldoen aan het centrale thema van dit jaar: ‘Passion for Hospitality Excellence’.