Menu
Restaurant

Hoe creëer je een unieke smaak in jouw restaurant!

Over smaak valt niet te twisten wordt er vaak gezegd, maar belangrijk is wel dat de smaak die uw gasten ervaren lekker is en natuurlijk ook uniek is ten opzichte van andere restaurant bij u in de buurt. Hoe zorg je er nu voor dat de traditionele gerechten net even een ander twist krijgen. Maak eens gebruik van verschillende kruiden en specerijen. Deze kunnen er namelijk echt voor zorgen dat uw gasten een smaaksensatie zullen beleven.

Zo kennen we allemaal wel een gerecht met bijvoorbeeld een kabeljauw filet. Om dit gerecht net even iets pittiger en wellicht zelfs een klein aziatisch tintje mee te geven kunt u kiezen het te bereiden met mosterdzaad. Mosterdzaad is er in 3 varianten maar kies dan eens voor de bruine hele variant. Deze is het meest pittig en zorgt ervoor dat uw gerecht een totaal andere smaak krijgt.

Of bent u al bekend met Dipper Wasabi: Deze Wasabi dipper is heerlijk pittig. Gebruik het bij je visgerechten en in het bijzonder bij tonijn of maak er een pittige saus mee. Om een saus te maken gebruik je er mayonaise, creme fraîche of kwark voor. Smullen maar.

Voor deze kruiden, specerijen en vele andere smakkelijke toevoegingen aan uw gerechten kunt u uw smaakpapillen prikkelen op De Kruidenbaron.