Menu
Eten en drinken / Nieuws / Restaurant

Maison van den Boer: ‘het grootste pop-up restaurant van Nederland.

Een topweek in het huis van Maison van den Boer. ‘Wij waren te zien en te ‘proeven’ op vele ontvangsten en evenementen. Niet eerder was Maison van den Boer zo zichtbaar als de afgelopen dagen. Daar zijn we trots op. Met een nationaal sportevenement, een internationale kunstbeurs en vele zakelijke- en privé-evenementen was het een overvolle agenda. Totaal zijn er afgelopen week, op verschillende locaties en evenementen door het land 16.000 couverts uitgeserveerd. Met recht ‘het grootste pop-up restaurant van Nederland!’. Ook gaan we de weg op met een prachtig nieuw logo en eigentijdse uitstraling met vertrouwde kwaliteit’, aldus Maison van den Boer.

TEFAF 2013
Tijdens de Preview van kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) op 14 maart (circa 10.000 VIP’s), werden circa 150.000 gerechten en fingerfood geserveerd en 2.500 flessen champagne geschonken. Tijdens de fair runt Maison van den Boer een fine dining restaurant La Concorde, een Brasserie: Fifth Avenue, een free flow-plein, coffee corners, een exhibitorsrestaurant, sushibar, champagne-, en oesterbars en diverse mobiele food units.

Indoor Brabant 2013
De Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch stonden tot en met zondag 17 maart geheel in het teken van Indoor Brabant. Maison van den Boer verraste bezoekers met regionale producten in à la carte Brasserie Amaison, een sushibar, de business club en diverse skyboxen.

Rotterdams Philharmonisch Gala
Tijdens de 26e editie van het Philharmonisch Gala -hét jaarlijkse culturele evenement van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, waar bedrijfsleven, politiek en cultuur elkaar ontmoeten- schoven maar liefst 1200 gasten aan voor een diner, aansluitend aan het concert. Het evenement vond plaats in De Doelen.

En verder
Ook was Maison van den Boer aan het werk in Lisse voor de bloembollenkeuringsdienst; de theaterhangar in Katwijk; een tweetal kastelen in het Limburgse land; voor de preview van een nieuw gelanceerd automodel; een enerverende voetbalwedstrijd van PSV in Eindhoven; de nieuwe horecaformules in het Afas Circustheater rondom de fabulous musical “Sister Act” en de voorstelling “Mother Africa” in het World Forum.

In de Amsterdamse Beurs van Berlage vindt van dinsdag 12 maart t/m zondag 25 mei 2013 de fototentoonstelling ‘Onze Koningin’ plaats waar Maison van den Boer een brasserie heeft opengesteld.

Meer informatie over Maison van den Boer »

Op zoek naar een locatie in Eindhoven of Utrecht in combinatie met de verzorging van Maison van den Boer, neem eens een kijkje op Vergaderen.nl