Menu
Restaurant

All-Day Dining with a fashion view

In navolging van het succes van restaurant Maxime in Den Haag, opent de gastronomische bistro nu ook haar deuren in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat.

Met uitzicht op Chanel en Louis Vuitton waan je je even in Paris. Lekker slenteren over de Rue Faubourg du P.C. om daarna neer te strijken aan een van de tafeltjes in Maxime voor een gezellige lunch of diner en een goed glas wijn.

Inrichting
Restaurant Maxime is een samenwerking tussen Michelin-ster chef Marcel van der Kleijn & de UMH Group.
De inrichting is chique op z’n Frans met kleine gezellige tafeltjes. Smaakvol gestoffeerde banken, rijk beklede stoelen, veel franjes en passements, spiegels en een gedurfde kleurenmix van paars, olijfolie geel, goud en hoogglans zwart.

Gerechten
Naast een brasserie kaart voor ontbijt en lunch is Maxime ook s’avonds open met een eigentijdse formule: een keuze uit twee 4-gangen menu’s voor € 34,00 welke worden begeleid met een leuk wijnarrangement
Marcel van der Kleijn, als altijd gedreven en gepassioneerd door kwaliteit, ‘ik geloof in de moderne keuken op klassieke leest en rijk van smaak’.

Herkenbare internationale gerechten met de klassieke Franse keuken als uitgangspunt. De gerechten variëren afhankelijk van het seizoen en het marktaanbod. De kaart wisselt elke 14 dagen. Naast de twee menu’s zijn er extra specials zoals bijv. kreeft, oesters, Jamón Ibérico en een entrecote te bestellen.

Private Dining Room
In de zomer kan de serre helemaal open waardoor men geniet van het straatbeeld; kortom een plek om te zien en gezien te worden. Tip: vergeet niet naar de cocktailkaart te vragen. Voor degene die meer behoefte heeft aan privacy biedt Maxime op de eerste verdieping een Private Dining Room. Uiteraard met dezelfde service en uitstraling als het restaurant. Ideaal voor een intieme lunch of diner, presentatie of vergaderruimte voor een gezelschap tot 12 personen.