Menu
Restaurant

Een goed begin is het halve werk!

Het starten van een eigen horecazaak brengt natuurlijk veel geregel met zich mee en vaak zijn hier ook veel kosten aan verbonden. Het kopen of huren van een pand, maar ook de inrichting is vaak niet goedkoop.

Toch is het vaak verstandig om bijvoorbeeld op keukenapparatuur niet te besparen. Het lijkt ogenschijnlijk misschien een grote investering, maar vaak blijkt toch na een tijdje dat het aanschaffen van goedkope apparatuur uiteindelijk meer tijd en geld kost dan gelijk de goede spullen aan te schaffen.

Zo zijn er bijvoorbeeld goedkopere vaatwassers op de markt, maar al snel blijkt dat de vaat hier minder schoon uitkomt en dat spullen bijvoorbeeld met de hand nagewassen moeten worden of dat het een tweede keer de vaatwasser in moet.

Dus wat wij adviseren is. Doe goed onderzoek wat er te verkrijgen is en maak ook een lijstje wat je echt nodig hebt en wat misschien op het wensenlijstje kan voor later.

Oriënteren kan op bij Horecarama. Hier kun je je online inlezen, maar je kunt ook een bezoek brengen aan de showroom om eens persoonlijk advies in te winnen!