Menu
Restaurant

'Senses' prikkelt de zintuigen en viert een maand lang feest

Nieuwe naam, nieuwe manager, nieuwe kaart van restaurant in The Albus! In de gehele maand februari dineren met zijn tweeën, maar betalen voor één!
Dat is de speciale actie waarmee het restaurant, aan de Vijzelstraat in Amsterdam en met de nieuwe naam Senses, haar heropening wil vieren met buurtgenoten en relaties. De officiële feestelijke ceremonie zal op 1 maart gaan plaatsvinden. Iedere gast die gedurende de maand februari van de promotieaanbieding gebruik heeft gemaakt wordt daarvoor uitgenodigd.

De kaart van ‘Senses’ biedt in de actiemaand bijzondere gerechten, die onder de bezielende leiding van chef Malik Schwaiz zijn verheven tot ware kunststukjes. Enkele voorbeelden:

· Dun gesneden fazantenfilet in combinatie met truffel, paddenstoelen en krokant gebakken Coburgham

· Gebakken zeewolffilet, gegratineerd met een dragon-kruidenkorst, witte wijnsaus en geserveerd met groente en risotto

· Kleine loempia gevuld met pure chocolade, pistache-mango-ijs en apart geserveerd sinaasappelsap ingekookt met tijm, rozemarijn en chili, afgetopt met kokosschuim

Dezelfde culinaire hoogstandjes worden vervolgens elke dag aangeboden. Er wordt alleen gebruik gemaakt van dagverse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

De kersverse restaurantsupervisor Linda Peters is bijzonder trots op de ontwikkelingen bij Senses. “Het is bij uitstek een restaurant met een zeer intieme sfeer en met een ongelooflijk inspirerende kaart. Het meubilair, de muziek in het restaurant, de tafeldekking, de kleur van de muren; alles is erop gericht om de gast optimaal te laten genieten. En dan heb ik het dus niet alleen over het verwennen van de smaakpapillen. Eten in Senses wordt een ‘total experience’. Ik ga er vanuit dat het een begrip wordt in Amsterdam.”