Menu
Eten en drinken / Hotels / Nieuws / Restaurant

KASTEEL VAALSBROEK GEKOZEN TOT HOTEL VAN HET JAAR 2012!

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is gekozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2012. Kasteel Vaalsbroek kreeg de onderscheiding toegekend vanwege het behalen van de hoogste scores op het gebied van financieel resultaat, kwaliteit (gasttevredenheid) en medewerkerstevredenheid.

General Manager Gunnar Souren: “Onze prachtige kasteel-, hotel- en congreslocatie in het uiterste zuiden van het land heeft goed gepresteerd het afgelopen jaar. Het team van 130 medewerkers van Kasteel Vaalsbroek heeft met heel veel passie en een goede samenwerking dit resultaat bereikt. Ik ben trots op hen én op ons financieel resultaat in deze economisch moeilijke tijden.”

Het winnende hotel werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor alle Bilderberg-medewerkers in het Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen.

“Kasteel Vaalsbroek laat zien dat het belangrijk is dat de medewerkers plezier beleven in hun werk. Die beleving en tevredenheid komen terug in de waardering van onze gasten in gasttevredenheidsonderzoeken en in ons medewerkerstevredenheids-onderzoek. Daarnaast zijn wij verheugd met de prachtige financiële prestaties die het hotel heeft weten te behalen,” aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg.

Over Bilderberg
Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming en beschikt over 19 hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 221 vergaderzalen en 1869 hotelkamers. Bij Bilderberg werken ruim 1.400 medewerkers. Bilderberg streeft ernaar om voorop te lopen op het terrein van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kiest voor een duurzame bedrijfsvoering. De certificering van alle hotels met het milieukeurmerk Green Key, de invoering van het gezondheidsprogramma ‘Bilderberg Vitaal’ en het inzetbaarheidsplan ‘On the Move’ voor medewerkers zijn hier onderdeel van.