Menu
Eten en drinken / Nieuws / Restaurant

Hoe vergemakkelijk je de bezorging van bestellingen als restaurant?

Blijf als horecazaak inkomen genereren tijdens de huidige corona crisis, door je bezorgdienst verder uit te breiden. Waar dit voorheen wellicht een klein onderdeel was van de bedrijfsvoering, is het belang hiervan de laatste maanden gegroeid. Door gerechten aan huis te bezorgen blijft er een kleine inkomensstroom behouden. Er zijn verschillende manieren waarop je de bezorging van gerechten aan huis in kunt richten. Kies je ervoor om klanten handmatig een bedrag over te laten maken, of schaf je hier een systeem voor aan? Het voordeel van een systeem is dat je de bezorging ook na de corona crisis kunt blijven intensiveren. De basis is met een dergelijk systeem op orde!

Verschillende online systemen voor bezorging aan huis

Horecazaken hebben de keuze uit verschillende soorten online kassa systemen. Een bekend voorbeeld van zo’n systeem is Lightspeed. Deze partij heeft niet alleen ervaring in de ontwikkeling van digitale systemen voor de horecabranche. Ook veel webwinkels worden met de software van Lightspeed ontwikkeld. Een goed alternatief voor Lightspeed is CashDeck. CashDeck biedt hulp bij de ontwikkeling van de website voor je horecazaak, zorgt voor innovatieve kassa software en genereert automatisch planningen op basis van de binnenkomende orders. Het maakt dat deze software veel verder gaat, dan het aanbieden van een digitale bestelomgeving alleen.

Automatisch gegenereerde planningen houden de kosten laag

De automatisch gegenereerde planningen door CashDeck maken dat bezorgers op een zo efficiënt mogelijke wijze kunnen worden ingezet. Is het slim om verschillende bestellingen te combineren in één rit? Het bespaart tijd en vergroot de klanttevredenheid! Een klant geniet immers eerder van zijn of haar favoriete gerecht. Ook handig is de mogelijkheid om bij te houden hoeveel kasgeld bezorgers op zak hebben. Hoewel dit tijdens de corona crisis niet speelt, kan het na deze crisis een fijne toevoeging zijn aan het systeem. Vergelijkbare oplossingen worden ook aangeboden in andere horeca kassasoftware.

Hulp bij het optimaliseren van je bezorgservice

Wil je medewerkers ook op een efficiëntere wijze inzetten? Sta je op het punt te starten met een bezorgservice voor je horecazaak? Het kan verstandig zijn om een externe partij in te schakelen voor de ontwikkeling van een online bestelomgeving. Op deze manier bespaar je tijd en ben je verzekerd van een snelle oplossing! Er zijn verschillende partijen in Nederland, die ervaring hebben met het opzetten van deze omgevingen in software van onder andere CashDeck en Lightspeed. Wanneer start jij met het bezorgen van gerechten?