Menu
Hotels

Mövenpick Hotels & Resorts benoemt Albert Rouwendal tot Director of Operations Benelux

De internationale hotelketen Mövenpick Hotels & Resorts heeft de huidige General Manager Albert Rouwendal van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre verantwoordelijk gemaakt voor de coördinatie van de bedrijfsvoering van alle Mövenpick-hotels in de Benelux regio.

In zijn nieuwe functie heeft de heer Rouwendal ook zitting in het Europese managementteam van de hotelketen.

Albert Rouwendal trad in 2007 in dienst van Mövenpick Hotels & Resorts als General Manager van het inmiddels jubilerende (5 jaar!) Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Behalve een enorme internationale ervaring in tal van managementfuncties was Albert Rouwendal ook verbonden aan de Stenden Universiteit in Leeuwarden als ‘Principle Lecturer Hospitality Management’.

Ola Ivarsson, Chief Operating Officer Europe van Mövenpick Hotels & Resorts, voorziet in de benoeming van Albert Rouwendal tot Director of Operations Benelux vooral een versterking van de positie van de hotelketen in de Benelux. “Albert Rouwendal is de juiste persoon om Mövenpick in de Benelux op de kaart te zetten. Wij kijken ernaar uit de enorme kennis van Albert te delen. Hij heeft veel ervaring in deze markten en kan het voortouw nemen in nieuw te ontwikkelen/openen hotels.”