Menu
Hotels

3 daagse Fietsuitje door Nationaal Park Veluwezoom

“Wij hebben genoten van de omgeving en het mooie weer. vriendelijke mensen en behulpzaam bij het opzoeken van fietsroutes. prima gegeten en de kamer was schoon. kortom prima.”

Kom ook eens een paar dagen genieten van de prachtige omgeving in Nationaal Park Veluwezoom, één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige fietstochten maken en heeft u rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom. Uw kamer is gelegen aan de rand van het bos.

Chalet hotel aan de rand van het bos
Het chalethotel is uitstekend gelegen aan de Veluwezoom. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. In de lente en zomer raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

Ook zin om dit schitterende stukje Nederland te ontdekken op de fiets? Ga dan net als Bram een paar dagen genieten in dit chalethotel.