Menu
Restaurant

Kies voor de juiste apparatuur voor uw restaurant

Ben je van plan om binnenkort een eigen restaurant te beginnen of om jouw huidige locatie te verbouwen? Bedenk dat goed welke apparatuur je gaat aanschaffen.

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen wat je wilt gaan bereiden in de keuken. Gaat het alleen om wat kleinere gerechten en borrelhapjes of wil je gerechten bereiden voor lunch, diner, buffetten etc. Het is verstandig om hier goed over na te denken, zodat je geen miskopen doet qua apparatuur. Het is zonde wanneer je veel meer capaciteit hebt dan nodig is, maar het is natuurlijk ook vervelend wanneer blijkt dat u juist te weinig capaciteit heeft om alles te bereiden en hierdoor de gasten lang op hun eten moeten wachten. Te lange wachttijden is altijd slechte reclame voor je zaak.

Een ander punt is natuurlijk de oppervlakte van de keuken. Hoeveel ruimte is er om apparatuur te plaatsen? Soms is het verstandig om dan apparatuur aan te schaffen die bijvoorbeeld verschillende functies hebben. Dus bijvoorbeeld een kookunit met oven, een werkblad met spoelbak, maar bijvoorbeeld ook frituur, of bijvoorbeeld een vrieswerkbank.

Zorg er voor dat de ruimte zo optimaal benut wordt en dat u op deze manier ook kosten kunt besparen!