Menu
Nieuws

Dating trends voor dit najaar

Veel mensen, voornamelijk jongeren, zijn bezig met het online scoren van een date. Natuurlijk niet gek, want het internet zorgt ervoor dat dit veel toegankelijker is dan in het verleden. Maar wanneer je eenmaal een date heb gescoord is het ook zaak om elkaar fysiek te ontmoeten. Het is soms nogal lastig om een passende activiteit te vinden voor op de date en wij hopen je hierbij te helpen. Allereerst natuurlijk veel succes met de date en hopelijk weet je de ware te vinden.

Ga het water op
Deze is alleen voor lekker weer, maar wanneer het zo is kan het fantastisch uitpakken. Woon je in de buurt van Amsterdam, Utrecht of een meer? Dan raden wij je aan om eens een bootje te huren voor een dag en heerlijk het water op te gaan. Er zijn populaire platformen die je de mogelijkheid bieden om voor een betaalbare prijs een heerlijk dagje te varen.

Entertainment
Het is ook steeds populairder aan het worden om naar het casino te gaan. Een gokje wagen en een heerlijke cocktail drinken is zeker geen ‘no go’ meer. Het meest gespeelde spel, roulette, blijft wel het meest aantrekkelijk voor veel stelletjes of dates. Door de lage toetredingsdrempel is het eenvoudig om je in een spelletje te mengen en wellicht zou je het kunnen combineren met een etentje. Vaak bevinden jullie je dan al in de stad en dan zijn er logischerwijs genoeg tentjes waar je gerust binnen kunt stappen.

Je date zal natuurlijk te allen tijden moeten worden afgestemd op de interesses van jullie beide en het is niet gek om bijvoorbeeld dé hotspots van Amsterdam te bekijken.

Ken je het al?
Op het gebied van dating zijn er ieder jaar weer aparte trends en ook dit jaar is er weer iets nieuws; een half-night stand. Het fenomeen one-night stand is niks nieuws, maar hier is weer een nieuwe draai aan het fenomeen gegeven. Vaak werd je de volgende dag wakker na de date, at je nog wat met elkaar en zei je elkaar daarna heel ‘akward’ gedag. Dit wordt voorkomen door een half-night stand te houden. Na de daad verlaat je elkaar en kom je dus niet in de benarde situatie tijdens het ontbijt.