Menu
Restaurant

Dineren onder de sterren in Artis

De wintermaanden zijn aangebroken, buiten is het vroeg donker en de sterren schijnen helderder dan ooit. De ideale setting voor een sfeervolle avond…

Van 10 tot en met 26 december kunt u in het Planetaruim van Artis dineren onder de sterrenhemel. Nodig uw collega’s uit voor de viering van uw jubileum of beleef een gezellige, relatieversterkende avond. Het Planetarium wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot een exclusieve locatie waarbij het u aan niets zal ontbreken.

Beleef deze primeur en ervaar de mogelijkheden van het unieke 360˚ panoramascherm van het Planetarium. Ontdek de oorsprong van het licht en hef het glas terwijl het vanuit de koepel van het Planetarium begint te sneeuwen. We kunnen de projectieshow volledig personaliseren. De integratie van uw content en logo’s verzorgen wij graag. Uw idee is welkom!

De Arjan van Dijk Groep is verantwoordelijk voor de kaartverkoop van het diner. Met uitmuntend culinair en bijpassend decor geven zij een extra dimensie aan de avond!

Meer informatie
Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor reserveringen kunt u contact opnemen met de Arjan van Dijk Groep, via info@arjanvandijk.nl of telefonisch op
0162-587500.