Menu
Eten en drinken / Nieuws

Kookboek Zoete & Hartige Heerlijkheden

Een tijd geleden kreeg ik van Willem kookboek  Zoete & Hartige Heerlijkheden. Kirsten en Willem openden drie jaar geleden Gartine. Een restaurant met een bijzonder ontbijt, een verrukkelijke lunch of een originele high tea houdt.

Vers uit de moestuin

De producten komen rechtstreeks uit eigen moestuin! Verse eieren rechtstreeks van de stichting adopteer een kip. Authentieke streekproducten die voldoen aan de criteria van de Slow Food organisatie.Brood betrekt men van het Vlaamsch Broodhuys.

Passie voor patisserie
In de loop der jaren zijn ze gepassioneerd geraakt door patisserie. Hun huisgemaakte taarten en zoetigheden zijn dan ook volop aanwezig.

Voor de vele fans hebben  Kirsten  & Willem-Jan hun favoriete recepten verzameld in ‘Zoete & Hartige Heerlijkheden’

Gartine heeft eerlijke, oorspronkelijke en biologische producten hoog in het vaandel staan voor hun lunchrestaurant, en dat zie je terug in het boek. Koken met de seizoenen, met producten zo vers van het land. Kortom hoog tijd om lekker in het boek te snuffelen of zelfs een bezoekje aan Gartine zelf te brengen.

Op de site van Gartine kan je alvast een voorproefje van Zoete & Hartige Heerlijkheden bekijken, daar is het boek ook gesigneerd te bestellen.

Titel: Zoete & Hartige Heerlijkheden
Auteur: Kirsten Eckhart & Willem-Jan Hendriks
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789089891778
Winkelprijs: 29,95