Menu
Restaurant

Bedrijfskantine saai? Niet met WeCanteen

Bedrijfsrestaurants worden vaak als saai en ongezellig beschouwd en ook het eten is vaak  niet zo gezond en smaakvol. Terwijl het juist een plek moet zijn waar medewerkers even naar toe gaan om hun hoofd leeg te maken en even gezellig bij te kletsen met collega’s over niet werkgerelateerde zaken en natuurlijk om even een gezond hapje te eten!

WeCanteen.nl speelt hier wel op in. Zij ontwikkelen binnen je bedrijf een soort Foodcourt. Het gehele aanbod van de bedrijfscatering in uw bedrijfsrestaurant wordt door WE CANTEEN samen met lokale ondernemers ingevuld en uiteraard kan dit in samenspraak met u als bedrijf, zodat de gerechten ook aansluiten bij de behoeftes van uw personeel.

Er wordt dagelijks gezorgd voor een aanbod van vers gebakken brood, soepen, salades en bijvoorbeeld verse sappen. Door met verschillende ondernemers samen te werken worden er vaak niet alleen Nederlandse gerechten aangeboden, maar zijn er ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld de Spaanse, Surinaamse, Indiase, Mexicaanse of Arabische keuken.

Er wordt regelmatig onderzoek gedaan naar het welbehagen van personeel op het werk en de plek waar medewerkers pauze kunnen houden en kunnen lunchen kan hier zeker positief aan bijdragen. Dus wellicht dat de Foodcourt ook iets voor uw bedrijfsrestaurant is!