Menu
Restaurant

Sfeerbepalers in uw horecazaak!

Er zijn een aantal redenen waarom gasten van je horecazaak weer bij je terugkomen. Helaas hebben we niet op al deze factoren invloed, maar er zijn er een aantal waar u gemakkelijk iets aan kunt doen.

Op één staat natuurlijk de kwaliteit van het eten, de drankjes en het personeel van de zaak. Wanneer dit niet goed is kan de rest nog zo goed in orde zijn, maar het is dan heel moeilijk om uw klanten vast te houden.

Op twee staat de sfeer van uw zaak. Mocht punt 1 picobello in orde zijn, maar er is geen sfeer in de zaak ook dan zullen de bezoekers niet meer terugkomen. En het fijne is dat u op dit punt ook nog eens heel gemakkelijk invloed kunt hebben. Zorg er voor dat der verlichting niet te vel is, dat er kaarsjes op tafel staan. Voldoende planten in de zaak en ook dat de locatie er intiem uitziet van de buitenkant. Dit laatste kan door het aanbrengen van raambekleding. Bijvoorbeeld met gordijnen of rolgordijnen. Tegenwoordig zijn deze items ook gemakkelijk online te bestellen. U neemt de maten vult het online in op de site en uw rolgordijnen op maat worden binnen enkele weken geleverd!

Het derde punt is natuurlijk prijs / kwaliteit verhouding. Bezoekers zijn vaak wel bereid om voor kwaliteit wat meer te betalen, maar zorg wel dat dit altijd in verhouding blijft. Dus pas op met het serveren van te kleine porties voor een te hoge prijs.