Menu
Nieuws

Zoektocht naar beste bartender voor contract

Belvedere Vodka is haar wereldwijde zoektocht naar de volgende Global Brand Ambassador gestart. Bartenders en ‘vodka-aficionados’ kunnen zodoende weer meestrijden voor de ‘Bartender’s Dream Job’. Onderdeel van de eerste prijs is het honderdduizend-dollarcontract.

De winnaar van de wedstrijd mag voor dat bedrag namelijk één jaar voor Belvedere werken. Zo wordt hij internationaal ingezet wegens zijn expertise op het gebied van cocktails en reist hij rond met Claire Smith, Belvedere’s Head of Spirit Creation and Mixology, om bartenders te trainen in de kunst van het mixen.

Hoger niveau
Claire Smith: “We zijn zeer enthousiast om zo’n geweldig wereldwijd platform te bieden voor zoveel getalenteerde bartenders en mixologen. Het is onze hoop dat de competitie niet alleen die personen bij elkaar brengt met veel inzicht in superpremiumvodka, maar ook inspireert tot een hoger niveau in innovatie en creativiteit in cocktailcreatie.”

Inschrijven
Kandidaten die willen meestrijden kunnen zich tot en met vrijdag 15 oktober inschrijven op de officiële Belvedere Vodka-Facebookpagina. Wat ze moeten doen is een kort, eigengemaakt filmpje uploaden dat gaat over hun creativiteit met het mixen van vodkacocktails, hun skills en hun bartender-personality’s.

Bron: Proostmagazine.nl