Menu
Restaurant / Trends

DiningCity à la Card: culinair sint- en kerstcadeau

Voor iedereen die in december stad en land afstruint op zoek naar verrassende sint- en kerstcadeaus, is er DiningCity à la Card. Dit culinaire kaartspel biedt smulpapen de mogelijkheid om met 10 euro korting uit eten te gaan bij 50 bijzondere restaurants in heel Nederland. Een leuk cadeau om te geven én om te krijgen. Zeker in tijden dat iedereen minder te besteden heeft en uit eten gaan er nogal eens bij in schiet.

In de nieuwe editie van DiningCity à la Card zijn de 50 leukste en meest bijzondere restaurants van Nederland opgenomen. Het weekend afsluiten met een diner in het Michelin-sterrestaurant Koriander in Drachten? Doordeweeks om de hoek een hapje eten bij Brasserie Van Baerle in Amsterdam of restaurant Binnen in Breda? Of genieten bij de publieksprijswinnaar van de afgelopen editie van de Restaurant Week: Het Boerengat in Rotterdam. En dit is slechts een kleine greep uit de 50 hotspots.

Sint en Kerst
Een origineel sint- of kerstcadeau nodig? Verras uw familie en vrienden met DiningCity à la Card. Met dit geschenk kunnen zij van 1 december 2010 tot en met 31 december 2011, zeven dagen per week, met korting dineren. Van Haarlem, Den Dolder en Alkmaar tot Groningen, Den Haag en Zwolle genieten van de Hollandse, Franse, Italiaanse, Marokkaanse en Aziatische keuken.

Relatiegeschenk
DiningCity à la Card is ook een geschikt cadeau voor uw zakelijke relaties. Het kaartspel kan geheel in de huisstijl van uw bedrijf worden geleverd én er kan een speelkaart worden toegevoegd met een persoonlijke boodschap. Als u DiningCity à la Card cadeau doet aan uw medewerkers, kunt u van diezelfde mogelijkheden gebruik maken. Bovendien komt dan het spelelement naar boven: de kaarten kunnen namelijk naar hartenlust geruild worden. Eet een collega het liefst met de hele familie Aziatisch en een andere collega liever Frans, dan kunnen zij kaarten ruilen.

Hoe werkt DiningCity à la Card?
DiningCity à la Card kost 24,95 euro en heeft een waarde van 520 euro. Op iedere speelkaart staat een foto van het desbetreffende restaurant met een omschrijving van de sfeer en de keuken. Elke kaart geeft 10 euro korting op de gehele rekening. Na drie restaurantbezoeken heeft de bezoeker het bedrag dus ruimschoots terugverdiend. Gaat u met vier mensen uit eten, dan mag een tweede kaart worden ingeleverd en loopt de korting op tot 20 euro. Heeft u in één of twee van de 50 restaurants een onvergetelijke avond meegemaakt? Nieuw dit jaar in het spel zijn de twee jokers, deze kunt u inzetten bij uw favoriete restaurants en wederom profiteren van de korting.

Bron: DiningCity.com