Menu
Restaurant

Roompot Vakanties introduceert digitale menukaart

Roompot Vakanties introduceert maandag 11 april de digitale menukaart ‘Otoucho” in de horeca van haar vakantiepark Weerterbergen in Weert. Een innovatieve service die de hedendaagse wensen van de horecagast centraal stelt.

De digitale menukaart, een touchscreen apparaat dat het beste te vergelijken is met een IPad, is gericht op betere en snellere dienstverlening. Gasten kunnen via het touchscreen aan tafel op elk gewenst moment hun bestelling doorgeven. Op deze manier hoeven ze niet te wachten totdat de bediening een bestelling komt opnemen. Bijkomend voordeel voor de gast is dat er meer tijd is voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Met de digitale kaart gaat de horeca mee in de groeiende behoefte aan selfservice en snelheid. De pinautomaat, zelfbedieningstankstations en de niet meer weg te denken online winkels zijn daar wel het beste voorbeeld van. Ook bezoekers in de horeca willen niet te lang meer wachten maar snel en correct geholpen worden.

Roompot Vakanties heeft de intentie om na een succesvolle testperiode de digitale menukaart op meerdere parken in te voeren. Ook branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland promoot het “Otoucho”project en de verwachting is dan ook dat de horecabezoeker dit gebruiksvriendelijke systeem snel gewend zal zijn.