Menu
Nieuws

Promotieartikelen in de horeca

Wanneer je een bedrijf hebt wil je dat deze gepromoot wordt, zo simpel is dat. Maar het kan erg lastig zijn om je bedrijfsnaam duidelijk in je bedrijf te vermelden, zeker als je bijvoorbeeld in de horeca werkt. Daarom hieronder een aantal tips hoe je jouw bedrijf kan promoten.

Bedrijfskleding
Het belangrijkste hoe je jouw bedrijf kan promoten is natuurlijk via de bedrijfskleding. Zorg er uiteraard voor dat iedereen die in jouw bedrijf werkt dezelfde kleding draagt, met eventueel een scheiding voor mannen en vrouwen. Je kunt het logo van het bedrijf op de voor- of achterkant van de kleding drukken, zodat iedereen kan zien dat ze in jouw bedrijf zijn. Als je het nog duidelijker wil maken kan je ook een bepaalde kleur aanhouden, zoals paars. Kleding bedrukken is ook geen hele dure optie van bedrijfspromotie, en is naast promotie ook een teken van eenheid binnen het bedrijf.

Alles paars
Als je dan kiest voor paarse bedrijfskleding, kan je ook andere aspecten binnen je bedrijf paars maken. Denk bijvoorbeeld aan de visitekaartjes, of de servetten. Door een felle kleur als paars een aantal keer gedetailleerd terug te laten komen zullen mensen het beter memoriseren dan wanneer je een groot tafelkleed laat afdrukken met jouw logo er op. Mensen weten echt wel dat ze bij jouw bedrijf zijn, en het is dus eigenlijk verspilde tijd om dit teveel duidelijk te maken. Kijk bijvoorbeeld naar de Mac Donald’s, wiens interieur vrij neutraal is maar die op al hun eten, servetten en de verpakkingen van de rietjes de grote gele ‘M’ gestopt hebben.