Menu
Eten en drinken / Nieuws / Restaurant

Corpus viert lustrum met Meer voor Minder op Maandag tarief

Corpus Congress Centre in Leiden viert haar vijfjarig jubileum met een speciaal ‘Meer voor Minder op Maandag’ tarief en de nieuwe interactieve tentoonstelling ‘De Anatomische Les’.

Op 14 maart 2013 is het precies vijf jaar geleden dat Koningin Beatrix samen met Henri Remmers, initiatiefnemer van Corpus, de eerste ‘reis door de mens’ startte. Om de verjaardag te vieren deelt Corpus in de week rond de verjaardag traditiegetrouw aan alle bezoekers gezonde traktaties uit. Via Twitter en Facebook worden kortingskaarten en vrijkaarten verloot.

Voor de zakelijke bezoekers introduceert het Corpus Congress Centre een speciaal ‘Meer voor Minder op Maandag’ tarief. Dit begint met 25% korting op de totale zaalhuur op alle maandagen in 2013. Aanvullend is er een actietarief van 10 euro voor cadeauvouchers voor de ‘reis door de mens’ voor de deelnemers aan de bijeenkomst. Groepen van minimaal 40 personen krijgen daar bovenop 10% korting op de food & beverage verzorgd door huiscateraar Taat & de Regt.

In de Medische Infotheek, het interactieve gedeelte van Corpus, wordt in het kader van het jubileum een nieuwe tentoonstelling geplaatst, die speciaal voor deze attractie is ontwikkeld. ‘De Anatomische Les’ is een digitale ‘snijtafel’ waarmee bezoekers op een interactieve manier meer leren over de anatomie van de mens. Het digitaal geanimeerde ‘lichaam’ kan volledig worden geanalyseerd: bezoekers kunnen huid en spierweefsel zelf ‘verwijderen’, waarna de botten en organen bloot komen te liggen. Bij de belangrijkste organen wordt meer verteld over de werking en een aantal kan als 3D-model rondgedraaid en vergroot worden. Ook bevat de tentoonstelling een quiz, zodat bezoekers de opgedane kennis uit de ‘reis door de mens’ en de informatie uit de ‘anatomische les’ direct kunnen testen.