Menu
Eten en drinken

Nieuw: Uit eten in Arnhem op de Korenmarkt

Lekker met je vrienden of familie uit eten in de hoofdstad van Gelderland. Geniet van urban gastronomy in een exclusieve setting! Laat je verrassen door ons creatieve keukenteam en beleef een culinaire avond om niet snel te vergeten!

Big Green Eggs
Smaakpapillen worden gepleased door vlees van superieure kwaliteit, want niet alleen zijn de dieren verwend met het meest malse gras en voeding, ook is Eco Fields Wekerom voorloper op het gebied van biologisch en duurzaam vlees. Het vlees rijpt in onze dry-aged kasten, zo krijgt het vlees een intense smaakbeleving. Op onze houtskool gestookte Big Green Egg kunnen we het vlees roosteren, roken, smoren, grillen, maar ook langzaam garen: de houtskoolbarbecue kreeg nog nooit zo een gastronomische vlucht als met onze twee grote groene eieren in het midden van de keuken. Bereid je voor op indrukwekkende smaken, magnifieke malsheid en authentieke, rokerige smaak op topniveau.En niet alleen het vlees is met respect geproduceerd, ook de vis van Cafr Arnhem komt van de beste visafslag van Europa: versmarkt Rungis in Parijs. Enkel de meest verse vis ligt op deze markt en de chefs werken daarom ook alleen met deze vis, schaal- en schelpdieren. Dit geldt trouwens ook voor de groenten: dagvers is ons mantra. De groenten worden verwerkt tot sexy garnituren en vormen een unieke combinatie met het gerecht.

Dineren in Arnhem

Proef de passie en beleef de ultieme avond uit!
Cafe Arnhem is de nieuwste, culinaire hotspot op de Korenmarkt in het centrum van Arnhem. Denk aan appetizers met Hugo prosecco, Simon Levelt thee of een biologisch tasting-menu met champagne. Met Cafe Arnhem wordt de Gelderse bistronomie tot leven gewekt. Mooie gerechtjes voor lekkere prijzen.

We mixen and matchen cocktails met gerechten, hebben bijzondere amuses, maken zeer smaakvolle gerechten en zorgen voor een culinaire beleving tot in de late uurtjes.

Wilt u ook lekker uit eten in Arnhem op de Korenmarkt met een verrassingsdiner?