Menu
Nieuws

Nieuw interieur voor appartementen van Htel Serviced Apartments in Amstelveen

Amstelveen/Amsterdam, 10 november 2010 – Htel Serviced Apartments, met vestigingen in Amstelveen en Amsterdam heeft het gerenommeerde interieurbedrijf en hofleverancier Co van der Horst ingeschakeld om haar appartementen in de Amstelveense vestiging opnieuw in te richten.

Ingmar Sloothaak, General Manager van Htel Serviced Apartments, over de gedachte achter deze renovatie: “Als marktleider op het gebied van serviced apartments zijn wij met grote regelmaat aan het bekijken hoe wij ons product en dienstverlening actueel en op het vereiste hoge kwaliteitsniveau kunnen houden. Hoewel de huidige inrichting van onze appartementen pas een aantal jaren geleden is gerealiseerd en zeker voldoet aan de eisen, kijken we constant vooruit. Daarbij houden we nadrukkelijk de trends en woonwensen van onze –veelal buitenlandse gasten- in de gaten. En de trend voor de komende jaren gaat duidelijk uit naar een warme en iets sfeervoller opzet dan een aantal jaren geleden. We hebben bij het maken van de plannen dus niet alleen gekeken naar het meubilair, maar ook naar het verlichtingsplan, de kleuren van vloerbedekking en wanden. Dit heeft uiteindelijk gerealiseerd in een grondige aanpak, waardoor onze appartementen komende jaren naadloos aansluiten op de steeds hoge eisen die onze gasten stellen.”

Karin Bisschop, directeur van Co van der Horst, in haar toelichting: “Hoewel wij al langere tijd actief zijn op het gebied van projectrealisatie, waren de wensen van Htel voor ons een hele uitdaging. Niet alleen het feit dat de organisatie zeer hoge eisen stelde, maar vooral vanwege de vele nationaliteiten die gebruik maken van de Htel Serviced Apartments. Men wil immers dat iedereen zich thuis gaat voelen in de (tijdelijke) woning. Dat gaf zeker een extra dimensie aan deze veelzijdige opdracht”, aldus Bisschop.