Menu
Eten en drinken

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt heel bijzondere (smaak)belevenissen

Onder het motto “Fine Flavours” voegt Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre van 5 t/m 20 november zes verleidelijke gerechten toe aan de gastronomische lekkernijen die dan op de kaart staan. Gasten die een “Taste arrangement” boeken, kunnen deze gerechten als menu uitproberen en tegelijkertijd genieten van andere smakelijke extra’s in combinatie met een overnachting. Ook de andere Europese hotels van Mövenpick Hotels & Resorts bieden dit bijzondere arrangement aan.

Van het begin af aan heeft Mövenpick Hotels & Resorts zich gericht op innovatief koken met een kosmopolitisch accent. Het gebruik van zorgvuldig geselecteerde producten is altijd het basisprincipe geweest. Tijdens de “Fine Flavours” actie, zorgen ingrediënten als biologische Alpenbloemen, Penja pepers, zwarte truffels en Fleur de Sel uit Madagaskar voor verrassende smaaknuances in gerechten als rosé gebraden biologisch lamsvlees of in de oven geroosterde parelhoenborst.

Het “Taste arrangement” neemt gasten mee op deze culinaire fantasievluchten en biedt de actiegerechten als een menu in een arrangement, samen met andere smakelijke verrassingen.

Het “Taste arrangement” bestaat uit:

· Een overnachting voor twee personen in een comfortabele tweepersoonskamer

· Ontbijtbuffet voor twee personen

· “VIP-cadeau” in de kamer, inclusief “Fine Flavours” receptenboekje

· 3-gangen diner met voor- en hoofdgerecht uit de “Fine Flavours” actie, inclusief dessert en een fles wijn voor twee

· Bijzondere “Taste give-away”

Kijk op Moevenpick Hotel voor meer informatie en reserveringen.