Menu
Nieuws

INCH reikt Allegro Award uit tijdens ONTDEK!

Amsterdam, oktober 2010 – Tijdens het ONTDEK! Evenement dat afgelopen maandag plaatsvond in het Geldmuseum Utrecht zijn de Allegro Awards uitgereikt. Deze Award is een onderscheiding voor pas afgestudeerden van de vijf officieel erkende Hoge Hotelscholen; Den Haag, Leeuwarden, Maastricht, Breda en Apeldoorn. Dit jaar werden de prijzen persoonlijk overhandigd door de naamgever van de Award; Sander Allegro en in ontvangst genomen door respectievelijk Willem Stimberg (Maastricht), Linda Drenth (Leeuwarden), Frank Verstraeten (Breda) en Gordon Gebhard (Den Haag).

De enthousiaste kandidaten met de status ex-student kregen de onderscheiding omdat zij tijdens de schooltijd blijk hebben gegeven van bijzondere karaktereigenschappen. Verder hebben alle genomineerden zich tevens verdienstelijk gemaakt voor de studentenvereniging en de school. De jury heeft uit de genomineerden vier winnaars gekozen (zie foto).

Willem Stimberg, Linda Drenth, Frank Verstraeten en Gordon Gebhard
Willem Stimberg kreeg de onderscheiding wegens zijn gedreven persoonlijkheid en actieve deelname aan de Stichting Studenten Raad.

Linda Drenth viel als enige vrouwelijke winnaar op vanwege haar input in de (re)organisatie van de Study Start Week, waarin nieuwe studenten kennismaken met de studie en elkaar. Tijdens haar stage binnen het evenementenbureau van Hogeschool Stenden heeft zij blijk gegeven van opvallend positieve karaktereigenschappen.

Frank Verstraeten werd beoordeeld als flexibel en ‘open minded’ persoon en kreeg ook lof voor zijn voorzittersrol van de nieuw in het leven geroepen Xenia Educational Committee. Hij was de drijfveer en presentator voor 800 hotelmanagers tijdens een presentatie over een vernieuwend social media concept voor de hospitalitybranche. Helaas was Verstraeten niet bij de uitreiking aanwezig.

‘Gordon Gebhard zal het binnen enkele jaren tot General Manager schoppen’, rapporteert de jury. Verder zegt het juryrapport dat Gebhard ambitieus is, een harde werker, gefocust op zijn carrière en altijd respectvol richting anderen.

Over INCH:
INCH is de Vereniging van Afgestudeerden van Erkende Hoge Hotelscholen. De circa 1.500 leden en donateurs bekleden managementfuncties in de (internationale) horeca en aanverwante bedrijfstakken, zoals de cateringsector, congresorganisaties, toerisme, (horeca-)toeleveranciers, (gezondheidszorg-)instellingen en zakelijke dienstverlening. De pay-off van INCH ‘Your network is just an inch away’ geeft goed weer hoe toegankelijk de vereniging is.

Klik hier om naar de website van INCH te gaan.