Menu
Nieuws

Maak van uw bedrijfsrestaurant een Foodcourt!

De term Foodcourt is in het buitenland niet meer weg te denken. In Nederland wordt dit concept stukje bij beetje steeds bekender. Het idee is dat lokale ondernemers zich bezighouden met hun specialisme en dat deze gerechten dan weer met elkaar worden gecombineerd om eten u het als gebruiker op 1 plek kunt afnemen. Zo kunnen de ondernemers zorgen voor het beste in kwaliteit, versheid en smaak!

In bedrijfsrestaurants was dit concept tot voor kort helemaal nog niet bekend. WE CANTEEN bedrijfscatering introduceerde daarom in het Nederlandse bedrijfsleven de foodcourt en was onder andere winnaar van “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” bij de Misset Catering Awards.

Het gehele aanbod van de bedrijfscatering in uw bedrijfsrestaurant wordt door WE CANTEEN samen met lokale ondernemers ingevuld en uiteraard kan dit in samenspraak met u als bedrijf, zodat de gerechten ook aansluiten bij de behoeftes van uw personeel.

Er wordt dagelijks gezorgd voor een aanbod van vers gebakken brood, soepen, salades en bijvoorbeeld verse sappen. Door met verschillende ondernemers samen te werken worden er vaak niet alleen Nederlandse gerechten aangeboden, maar zijn er ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld de Spaanse, Surinaamse, Indiase, Mexicaanse of Arabische keuken.

Er wordt regelmatig onderzoek gedaan naar het welbehagen van personeel op het werk en de plek waar medewerkers pauze kunnen houden en kunnen lunchen kan hier zeker positief aan bijdragen. Dus wellicht dat de Foodcourt ook iets voor uw bedrijfsrestaurant is!