Menu
Eten en drinken

Weet jij wat jouw gasten het liefst drinken?

Als je over de Brenner Autobahn naar Italië rijdt en meteen bij de eerste parkeerplaats met restauratie stopt en daar een caffè bestelt, krijg je dit te drinken: een Segafredo Extra Strong. En ja, dan weet je het zeker, je bent in Italië!
Gelukkig hoeven we tegenwoordig niet meer zover te reizen om dat typisch stukje Italië binnen handbereik te hebben. Je kunt bij de Koffiecentrale Segafreda Extra Strong, Mild en Extra Mild bestellen. Een merk dat smaakt naar passie en pure koffie is.

Segafredo koffie

Segafredo koffie

Het merk Segafredo is in 1973 opgericht door Massimo Zanetti. De passie voor koffie en koffiebonen vormt de rode draad van dit enorme bedrijf. Het verhaal van de Massimo Zanetti Bevarage Group startte met de aankoop van roosterij Segafredo in Bologna en is in de jaren 80 uitgebreid in Portugal, Frankrijk en Oostenrijk.

Weet jij wat jouw gasten het liefst drinken?
Schenk jij al jaren dezelfde koffie en ben je wel eens toe aan een andere maar wel pure koffiesmaak? Laat je gasten dan eens kennis maken met de koffie van Segafredo en bestel een pakket bij de Koffiecentrale. Ervaar het zelf en laat je gasten proeven. Je zult verstelt staan van deze pure Italiaanse koffie.