Menu
Eten en drinken / Hotels / Restaurant

Librijes Atelier voor een culinaire verwenreis

Uw meeting op een stijlvolle vergaderlocatie in Zwolle. Zakelijk met een ander tintje, het kan bij Librije’s Hotel! In de voormalige gevangenis van Zwolle ‘Het Spinhuis’ organiseren wij uw zakelijke bijeenkomst net even anders dan u gewend bent! Zo sluiten wij u op in de ‘Thorbecke Salon’, vergadert u in de sfeervolle gewelfde kelders van Librije’s Hotel en organiseert u uw productpresentatie of zakelijke bijeenkomst op onze Binnenplaats.

Vergaderen net even anders
De Thorbecke Salon is een sfeervolle ruimte die ideaal is voor een besloten diner, bijeenkomst, feest of vergadering. Hier kunt u in alle rust genieten van uw diner of ongestoord vergaderen! De Salon beschikt over alle internet- en communicatiemiddelen en grenst direct aan onze warm ingerichte Binnenplaats.De Thorbecke Salon biedt plaats aan gezelschappen tot 60 personen.

In de Gewelfde Kelders van Librije’s Hotel bevindt zich Librije’s Wijnbar. Een sfeervolle locatie die perfect is voor een informele bijeenkomst, proeverij of receptie tot 60 personen. U kunt hier tevens vergaderen in een inspirerende ruimte met een toegankelijkheid voor 16 man die wij Librije’s Wijnschool noemen. Alle ruimtes beschikken over internet- en communicatiemiddelen.

Na uw vergadering of bijeenkomst kunt u gezamenlijk genieten van een goed glas wijn of gooit u het op een geheel andere boeg door met uw collega’s een besloten wijnproeverij of kookworkshop te volgen.

Librijes Atelier voor een culinaire verwenreis

Naast uw zakelijke bezigheden verzorgen wij ook graag workshops voor u op maat. Zo kunt u uw meeting prima combineren met een informele activiteit zoals zoals een kook- en wijncursus in Librije’s Atelier.

In Librijes Atelier wordt u meegenomen op een culinaire verwenreis, waarbij u zelf een aantal technieken en gerechten aangeleerd krijgt. Tijdens de kookworkshop wordt er uitleg gegeven over de producten waarmee u werkt, hoe deze het beste te bereiden en uiteraard mag u na afloop zelf genieten van de gemaakte gerechten.

Wilt u uw meeting op een culinaire wijze afsluiten? Breidt het arrangement dan uit met een kookworkshop. De kosten hiervan zijn op aanvraag en afhankelijk van de dag en menu dat u wilt gaan bereiden.

De ligging van ons hotel
Door de ideale ligging tussen het noorden van Nederland en de Randstad is Zwolle en Librije’s Hotel de perfecte plaats op uw bijeenkomst plaats te laten vinden.

Voor meer informatie en reserveren gaat u naar Vergaderen.nl.