Menu
Hotels / Nieuws

Groenendael Hotel opnieuw Green Key gecertificeerd

Onlangs zijn de Green Key certificeringen van 2013 toegekend. Groenendael Hotel & Conferentiecentrum heeft ook dit jaar weer het duurzaamheidcertificaat weten te behalen. De locatie heeft dit certificaat voor het 4e achtereenvolgende jaar ontvangen.

Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toeristische- en recreatiebranche waarmee het duurzame imago van een bedrijf wordt gecommuniceerd. Groenendael maakt al jaren bewuste keuzes op het gebied van duurzaamheid. Zoals een bewuste omgang met energie, strenge afvalscheiding en een kritische blik op schoonmaakmiddelen. Op basis van al deze maatregelen, heeft Groenendael wederom de gouden certificering behaald.

Sinds 2010 is Groenendael al Green Key gecertificeerd. De certificering is dan ook een mooie bevestiging van alle inzet op MVO-gebied deze afgelopen jaren. “Ik ben super trots op onze medewerkers. Zij hebben een belangrijke rol in de certificering gespeeld. Zonder hen hadden wij dit niet kunnen behalen!” aldus Bram Meijer, general manager van Groenendael.

www.travelution.nl, maart 2013