Menu
Nieuws

Kreeft met groene thee op de SS Rotterdam!

Op 29 maart wordt het kreeftenseizoen geopend. Tava Tea raadt aan om hier een lekkere groene thee bij te drinken. En wie weet doet u dit wel op de SS Rotterdam, een van de nieuwste gelegenheden waar de Tava Theebloemen worden geschonken!

Kreeft met groene thee
Het kreeftenseizoen wordt op 29 maart feestelijk geopend in Zierikzee. Veel mensen zullen weer genieten van deze delicatesse.

Er zijn natuurlijk talloze recepten te vinden om de kreeft op bijzondere wijze te serveren. Zo ook kreeft met groene thee. Daarom raadt Tava Tea aan om tijdens het eten van kreeft te genieten van een kwaliteitsthee. Denk hierbij aan de Steamed Sencha of de groene Theebloem van Tava Tea.

De Steamed Sencha is een gestoomde groene thee die door gestoomd te zijn een zachte soepele smaak heeft. De krachtige smaak van kreeft past perfect bij een mooi en koud glas Sencha. De smaak van de kreeft wordt subtiel ingelijfd met de grassige smaak van sencha, waardoor de mooie ondertonen van de kreeft naar boven komen.

Ook de groene Tava Theebloemen gaan goed samen met kreeft. De zachte smaak van de thee complementeert prachtig met de smaak van het vlees van de kreeft. Samen met de kleurexplosie van de Good Luck Tava Theebloem is het pallet compleet. Probeer ook eens een Jasmijnversie van de Tava Theebloem, die met haar zachte jasmijnsmaak al het goede in de kreeft naar boven haalt, maar dan net iets anders dan anders… De jasmijntheebloemen van Tava Tea zijn op geselecteerde horecalocaties in Nederland te verkrijgen. Kijk op www.tavatheebloemen.nl voor de verkooppunten.

SS Rotterdam
Vanaf heden is het mogelijk om op de SS Rotterdam te genieten van Tava Tea! De SS Rotterdam heeft sinds 1959 gedient in de lijnvaart op de route Rotterdam-New York en als cruiseschip.

In 2009 meerde het schip weer aan in de haven van Rotterdam, om in februari van 2010 opengesteld te worden voor het publiek. Het schip dient onder meer als locatie voor vergaderingen en conferenties. Ook kan men er feesten organiseren, een rondleiding krijgen, er overnachten of gewoon lekker eten.

De culinaire managers van het schip waren meteen enthousiast over de Tava Theebloemen en hebben ze in het assortiment opgenomen. De SS Rotterdam en de Tava Theebloemen onderscheiden zich allebei op dezelfde manier. Een multifunctionele locatie en een kopje thee: ouderwets vertrouwd, maar dan in een enorm hippe en moderne uitvoering. Beiden stralen een enorme internationale alure uit, die past bij de havenstad. Ook bieden de SS Rotterdam en Tava Tea allebei een uitermate hoge kwaliteit van hun producten en diensten.

Breng eens een bezoek aan het indrukwekkende schip en geniet van een Tava Theebloem bij een high tea. Of natuurlijk bij de kreeft.