Menu
Nieuws

Festival TREK: Genieten van foodtrucks en natuurlijk muziek, theater en fun!

We zijn aangekomen in ons eerste jubileumjaar, Festival TREK bestaat alweer 5 jaar!

We begonnen in 2014 met de eerste edities in Utrecht en Den Haag en dit smaakte al snel naar meer. In 2015 trokken we dan ook naar 8 steden en vanaf 2016 is TREK met veel succes gevestigd in de 9 grote steden van ons land. Ieder jaar komen jullie dan ook met gemiddeld 275.000 Bourgondiërs ongedwongen genieten in ons smakelijke verblijf. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie ook komend jaar weer van harte welkom te heten in ‘onze’ prachtige parken. Dit jaar met nog meer verrassing, lekkernijen en entertainment voor jong en oud!

Vanaf dit voorjaar doet de TREK karavaan Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Nijmegen aan om vervolgens door te reizen naar Enschede, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Een grote diversiteit aan mobiele trucks zorgt met liefde weer voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met heerlijk een terras of de speciaalbier bus.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Festival TREK 2018
10 – 13 MEI ROTTERDAM – VROESENPARK
17 – 21 MEI UTRECHT – GRIFTPARK
24 – 27 MEI MAASTRICHT – STADSPARK
15 – 17 JUNI NIJMEGEN – HUNNERPARK
22 – 24 JUNI ENSCHEDE – VOLKSPARK
29 – 01 JULI EINDHOVEN – KARPENDONKSE PLAS
05 – 08 JULI ‘s-HERTOGENBOSCH – PALEISKWARTIER
13 – 15 JULI AMSTERDAM – AMSTELPARK
06 – 09 SEPT DEN HAAG – WESTBROEKPARK

Klik hier voor meer informatie over Festival TREK!

Recreatief.nl