Menu
Eten en drinken

Hoge kwaliteit thee drinken wordt simpel en elegant met BistroTea

BistroTea, een innovatief roerstaafje met daarin theeblaadjes van de hoogste kwaliteit, is dit jaar gelanceerd in Nederland en wordt de nieuwste sensatie op het gebied van thee. Geknoei met natte, uitgelekte theezakjes naast het kopje is daarmee eindelijk verleden tijd. Hoge kwaliteit thee drinken wordt met BistroTea eenvoudig.

Het zijn de unieke eigenschappen van BistroTea die dit theeconcept zo bijzonder maken. Het innovatieve theestaafje maakt een lepeltje overbodig en lekt na gebruik niet na. De enveloppe, waar elk theestaafje apart in verpakt is, heeft een elegante uitstraling met een exotisch opdruk en zorgt ervoor dat de aroma’s langer op smaak blijven. Deze verpakking is waterbestendig om de thee droog en hygiënisch te bewaren. Omdat BistroTea alleen maar gebruik maakt van de beste kwaliteit theeblaadjes en duurzame materialen blijven de theeblaadjes vers tot aan het kopje. Door de slimme techniek gaat er geen smaak verloren en verspreiden de aroma’s zich perfect door het theeglas en voorkomt dat de thee snel bitter wordt.

De uit Sri Lanka afkomstige hoogwaardige “Ceylon Single Esetate” thee wordt daar ter plekke geplukt, verwerkt en verpakt door de lokale landbouwers waar mens en natuur in evenwicht zijn. Voor iedere smaak is een apart stuk landbouwgrond geselecteerd om zo de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. De gebruikte verpakkingsmaterialen zijn volledig recyclebaar.

Theestaafjes
De Duitse uitvinding van de theestaafjes wordt momenteel over de hele wereld met succes verkocht, waaronder bij Disneyland, Lufthansa, Crowne Plaza,Hilton Hotels, Novotel Luxemburg en NH Hotels Brussel. In België, Luxemburg en Duitsland is het een doorslaand succes, zeker in de horeca. Nu staat BistroTea ook op het punt om Nederland langzamerhand te veroveren.

BistroTea is leverbaar in verschillende verpakkingen voor ieder doeleind. Zo zijn er doosjes per 32 voor de grootverbruiker in de horeca, assortimentsverpakking als cadeau, mahoniehouten theedoos met 8 verschillende smaken ter presentatie en losse cilinders van 16 voor de particuliere markt. Handig voor onderweg of op kantoor, elegant op het terras.

Naast de 9 basissmaken zijn er in 2010 nog een tweetal melanges bijgekomen, namelijk een kruidenthee en een fruitthee, deze zijn van natuurlijke ingrediënten en theïnevrij.
Al deze kenmerken samen maakt BistroTea een verwennerij voor jong en oud. BistroTea maakt theedrinken simpel hip en zijn moderne concept past perfect binnen onze hedendaagse levensstijl.

BistroTea is verkrijgbaar via Trading4Catering / BistroShop.nl.