Menu
Eten en drinken

Tips voor het organiseren van een borrel

Er is altijd wel een goede reden te bedenken om een borrel te organiseren. Het inluiden van het weekend, een verjaardag, een jubilaris, of gewoon voor de gezelligheid. Maar hoe zorg je er nu voor dat de borrel ook een succes wordt zonder al te veel stress!

Wij hebben een paar handige tips die van iedere borrel een succes maken!

  1. Nodig de juiste mensen uit: de gasten zijn heel bepalend op een borrel. Heb je alleen kletskousen dan is het niet goed, maar alleen introverte types is ook niet aan te raden. Een mix dus verschillende type mensen en een mix van bekende en onbekend kunnen er voor zorgen dat er juist leuke onverwachte gesprekken op gang komen.
  2. Koop voldoende in: Niets is zo teleurstellend wanneer een borrel goed op gang is om te moeten zeggen: “Sorry het is op”. Dus zorg dat je voldoende drank, hapjes en nootjes in huis hebt, zodat wanneer het gezellig is de borrel ook nog lang door kan gaan. Even een tip in een tip. Bestel je noten bij Basboernoten.nl. Voor de allerbeste ongebrande noten vers gebrande noten, notenmixen, notenmeel, en nog veel meer.
  3. Kies van te voren of je wilt dat de borrel zelfbediening is of dat jij de drankjes serveert voor je gasten. Zo voorkom je dat mensen te lang zonder drankje zitten, maar ook niet zelf een drankje durven te halen. Onze tip is dat zelfbediening het best werkt. Op deze manier heb je namelijk zelf ook nog wat tijd om met de gasten te praten en mee te borrelen.
  4. Kies voor een leuke en passende aankleding. Op deze manier komen de gasten direct in de juiste sfeer en is de juiste toon gezet!

Ben je nog op zoek naar borrelbenodigdheden? Neem dan een kijkje op Horecagrootkeukenshop.nl en bestel en laat alles lekker bezorgen! 

Veel plezier en proost voor de volgende borrel!