Menu
Cafés en discotheken

Grootste après ski feest ter wereld op 19 maart in Ahoy Rotterdam.

Handen in de lucht & jetzt geht’s los! Op 19 maart aanstaande zou Ahoy Rotterdam wensen dat de opknapbeurt die het heeft ondergaan een half jaar later was ingepland, want het fonkelnieuwe dak gaat er gegarandeerd weer af bij Go Après Ski, het grootste en leukste après ski evenement ter wereld. De vele tienduizenden bezoekers die eerdere edities bezochten zijn het er over eens: Go Après Ski is een wereld evenement, dat niet alleen de temperatuur, maar ook de stemming mondiaal doet stijgen!

Met het spreekwoordelijke dak er af is het feestklimaat bij Go Après Ski, waarbij de uitbundige après ski uit de Alpen en de uitgelaten sfeer van ’s lands beste feestcafés worden samengebracht tot een grootschalig event, optimaal. Tijdens het event wisselen optredens van DJ’s, top artiesten uit binnen- en buitenland, hilarische feest en surprise acts elkaar in een razendsnel tempo af, waardoor een geweldige sfeer ontstaat die er van begin tot eind goed blijft.

Grote sterren van de avond zijn de bezoekers. Zij verschijnen vanuit het hele land in de meest uitbundige kostuums. Vanzelfsprekend moedigt de organisatie het publiek ook aan zich feestelijk uit te dossen! Ook dit jaar is er weer een verkiezing waarbij de leukste en mooiste 2 bezoekers dat het beste de sneeuwpret verbeeld er vandoor gaan met een fantastische prijs. Naast de twee hoofdpodia is er bij Go Après Ski nog veel meer te beleven… Zo is er een markt met een grote verscheidenheid aan feestgadgets, in ski-wear uitgedost personeel, grote blokhutten, een uitgebreide Bier-en-Food Plaza, kleine après ski barretjes, een overweldigend kunstijspodium, prachtige Heidi’s, foute skileraren en natuurlijk de traditionele koudweer dranken. Kortom, bij Go Après Ski waant de bezoeker zich voor even in de Alpen en de feesthemel!

Go Après Ski vindt dit maal plaats op zaterdag 19 maart 2011. Plaats van handeling is de Rotterdamse Ahoy en het evenement vindt plaats van 21.00 uur tot 04.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 16 november 2010 en de line up wordt over en enkele weken en De tickets zijn binnenkort online verkrijgbaar via www.goaprèsski.nl of www.paylogictickets.nl . Offline zijn tickets verkrijgbaar via de vele winkels van Primera.

Bron: Grootste après ski feest ter wereld op 19 maart in Ahoy Rotterdam.,  Perssupport.nl 03 november 2010