Menu
Cafés en discotheken

Bommel Beer wint de prijs voor beste eetcafé van het jaar

Bommel Beer, gevestigd aan de Stappegoorweg in Tilburg, heeft de prijs voor het beste eetcafé van het jaar gewonnen. Bommel Beer is één van de broertjes uit de beroemde Berenfamilie. De Beren eetcafés zijn al meer dan 25 jaar een begrip en zijn gevestigd in Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Flevoland. Er zijn inmiddels 22 zaken waarvan Bommel Beer dit jaar de uitblinker is!

“ We hebben keihard gewerkt dit jaar en we zijn daarom ook heel erg blij met de prijs die we gewonnen hebben. Wij zullen deze titel met trots dragen! “ zo vertelt restaurantmanager Jeroen de Beer van Bommel Beer.

Het hele jaar door is Bommel Beer op verschillende vlakken als beste eetcafé uit de bus gekomen. Zo heeft het eetcafé een enorme groei doorgemaakt en presteert hij boven verwachtingen. Het enthousiaste team van Bommel is ook altijd bezig met het overtreffen van de verwachtingen van de gast en dat loont. Het is bewezen: bij Bommel Beer kun je als geen ander genieten van de berelekkere gerechten van de Beren eetcafés!