Menu
Eten en drinken

De perfecte borrel voor de vrijdagavond

De week in stijl afsluiten en lekker aan het weekend beginnen? Sluit de week dan af met een borrel. Even gezellig napraten wat er die week allemaal gebeurd is en natuurlijk alvast voorpret voor de plannen die je voor het weekend hebt gemaakt. Maar wat maakt een borrel nu een perfecte borrel?

Zorg voor een plek waar iedereen zich ontspannen voelt. Dus bijvoorbeeld lekker bij iemand thuis of in dat gezellige kroegje in het bruisende centrum. Het voordeel van een bestaande locatie is wel dat je zelf niet meer voor de aankleding hoeft te zorgen en alle drankjes ook voor handen zijn. Het nadeel is wel dat er nog veel andere gasten aanwezig zijn, waardoor het wat rumoeriger is en je wat minder makkelijk met elkaar kunt praten.

Kies je er voor om de borrel thuis te geven of bijvoorbeeld in de bedrijfskantine zorg er dan voor dat je weet welke drankjes iedereen drinkt, zodat je de juiste inkopen kunt doen. Zorg in ieder geval dat je een aantal mixdrankjes in huis hebt. Hier kun je de plank niet mee misslaan. Denk bijvoorbeeld aan een fles Bacardi of een fles Malibu

Naast de juiste drankjes mogen wat hartige snacks natuurlijk ook niet ontbreken. Zoute snacks doen het altijd goed bij alcoholische dranken. Daarnaast zorgt wat eten er ook voor dat de alcohol iets minder snel toeslaat, zodat het nog lang gezellig kan blijven.

Nog geen borrel gepland? Dan is dit het ideale moment. De feestdagen zijn weer in het vooruitzicht dus nodig je vrienden en collega’s uit voor een gezellige kerstborrel!