Menu
Nieuws

Creatief zijn met je persoonlijke bierviltje

Misschien heb je het wel eens gezien, het programma ‘Kreatief met Kurk’ waarin Arjan Nederveen en Tosca Nitterink op een geestige manier vertelden wat je zoal met kurk kon doen. Creatief met bierviltjes bedrukken, dat kan ook natuurlijk.

Uniek
Je bent een horeca ondernemer. Wanneer het Nederlands elftal speelt, kunnen je gasten via een groot tv scherm naar de wedstrijd kijken. Je hebt gezorgd voor wat oranje ballonnen en slingers, en aan de muur hangt een levensgrote foto van Arjen Robben. Het is nu alleen nog te hopen dat de oranje mannen de wedstrijd weten te winnen. Want hoe groter de winst, hoe hoger de omzet. Maar toch, ook de concurrentie heeft de horecagelegenheid oranje gekleurd. Hoe kun je nu eens echt origineel zijn en je klanten iets unieks aanbieden?

Reclame
Je eigen bierviltjes bedrukken, heb je daar wel eens aan gedacht? Een bierviltje, speciaal voor de wedstrijd van die avond, zou wel eens een hele goede klantentrekker kunnen zijn. Laten we zeggen het is de avond van Nederland – Frankrijk, kwalificatiewedstrijd voor het WK. Wat zou er mooier zijn dan je klandizie te verblijden met een speciaal ontworpen bierviltje voor deze wedstrijd. Het zou voor de gasten van je horecagelegenheid een aantrekkelijk souvenir zijn om mee naar huis te nemen en een perfecte manier van reclame maken voor je zaak.

Eigen ontwerp
Uiteraard kan je ook voor een algemener ontwerp kiezen, zodat de bierviltjes bij meer voetbalwedstrijden of evenementen kunnen worden gebruikt. Bierviltjes bedrukken kan goedkoop en eenvoudig bij flyerzone.nl een specialist op het gebied van bierviltjes maken. Het leuke is dat jijzelf creatief met bierviltjes bent. Je ontwerpt als het ware online je eigen onderzetter. Eerst kies je een van de formaten, bijvoorbeeld rond, vierkant, zeshoek, een hartje etc. of je bepaalt je eigen formaat. Vervolgens maak je de keuze of je het aan een of twee zijden bedrukt wilt hebben. Wat je ook ontwerpt, het wordt ‘full colour’ afgedrukt. En of je er nu 25 of 250 bestelt, je hebt je eigen, unieke bierviltje binnen een paar dagen in huis.