Menu
Nieuws

Allerlaatste voorstelling IMAX een feit, sloop feestelijk begonnen

Op 21 oktober is Inntel Hotels gestart met de sloop van het voormalig IMAX theater aan de Leuvehaven in Rotterdam. Op deze plaats gaan in september 2012 de deuren open van het eerste 5-sterren hotel en tevens de vijfde vestiging van Inntel Hotels.

In bijzijn van ca. 200 buurtbewoners en relaties verzorgde Inntel Hotels op 21 oktober de allerlaatste voorstelling in het voormalig IMAX theater om vervolgens symbolisch te starten met de sloop van het gebouw. Algemeen directeur Karin Geurts sloopte samen met General Manager Hans van Schaick de eerste muur om vervolgens een toost uit te brengen op een voorspoedige bouw.

Een van de genodigden reageert: “Ik was hier 21 jaar geleden bij de opening van het IMAX theater en nu bij de start van de sloop. Dat is toch een hele bijzondere situatie. De spectaculaire lasershow was zeer indrukwekkend en is een waardige ‘slot act’ in het theater.”

General Manager Hans van Schaick ligt toe: “Het is geweldig om zo veel enthousiaste reacties te krijgen op de lasershow in de grote zaal van het theater. Uiteraard waren er enkele vragen van buurtbewoners. De stemming was duidelijk opgewekt; Iedereen is blij dat er op deze bijzondere plek in Rotterdam, na jaren van leegstand en verloedering, eindelijk iets moois komt”.

Het 5-sterren hotel dat na de sloop van het bestaande pand gebouwd zal worden, grenst direct aan het bestaande 4 sterren Inntel Hotels. Er komen 213 luxe wellness kamers, state-of-the-art zalen, restaurants, een cocktailbar, een loungebar en uitgebreide wellness- en fitnessfaciliteiten. Het hotel zal een duidelijke link krijgen met de haven van Rotterdam en wereldhavens over de hele wereld. De naam van het nieuwe hotel is tijdens de lasershow bekend gemaakt: MAINPORT by Inntel Hotels.