Menu
Eten en drinken

3 Toppers om te dineren in een Grote Stad

Dineren met vrienden, familie of collega’s! Gezellig samen een avondje uit en een hapje eten, bijpraten en culinair genieten.

Niets is zo lekker als uit eten gaan. Even lekker met je partner, vrienden, collega’s of familie bijkletsen en culinair genieten. Je kunt zomaar uit eten gaan, na een lange dag winkelen, of bijvoorbeeld in combinatie met een groepsuitje in een leuke stad. Wij hebben voor u een TOP 3 samengesteld om eens lekker te gaan dineren in drie grote Nederlandse steden: Amsterdam, Utrecht of Leiden.

Amsterdam
Onze hoofdstad heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden. Van de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten. Kortom, beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg!

3-gangenmenu

Utrecht
Utrecht is een stad met vele culturele schatten, kastelen, forten en historische gebouwen. Het meest bekende gebouw in Utrecht moet haast wel de Domtoren zijn, deze 112 m hoge toren ziet u al vanaf ver boven de stad uitsteken. De binnenstad van Utrecht is door zijn prachtige grachtenhuizen en gezellige steegjes een mooie stad om te ontdekken. Door de vele mogelijkheden boekt u hier speciale dagjes uit, leuke avondprogramma’s of complete weekendje weg. Ontdek zelf deze levendige stad.

Leiden
Leiden is een levendige stad met fantastische musea, bijna 2800 monumenten met hofjes, molens tot stadspoorten. Ook varen door de Leidse grachten is een aanrader of gewoon heerlijk wandelen door de stad en gezellig een terrasje pakken of heerlijk shoppen. Voor een dagje of weekendje genieten moet u zeker Leiden eens bezoeken.

Dus wilt u na een dagje uit in één van deze geweldige steden ook een hapje eten in een culinair restaurant? Bekijk dan nu onze TOP 3 en boek een heerlijk diner.

  1. Diner in het centrum van Amsterdam
  2. Culinair 3-gangen menu in Utrecht
  3. 3 gangen menu bij de Burcht in Leiden

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl