Menu
Trends

Voordelen leasen bezorgscooters

Vandaag de dag bestellen mensen steeds vaker hun maaltijden online. Per jaar wordt er zo’n 440 miljoen besteed aan eten bestellen. Als restaurant dus interessant om je ook op deze markt te begeven. Belangrijk is dan wel dat je ook de mogelijkheden hebt om maaltijden snel, vers en warm te bezorgen.

Veelal wordt hier gebruik gemaakt van een bezorgscooter. Deze kun je natuurlijk kopen, maar een andere optie is één of meerdere scooters leasen. Dit heeft een aantal voordelen.

Je betaald een bedrag per maand voor de scooter en je hebt dus niet gelijk de enorme uitgave van het direct kopen van een scooter. Vaak kun je voor een paar tientjes per maand al een goede scooter leasen. Ook is het op deze manier makkelijk om het aantal scooters uit te breiden. Zo kunt u snel schakelen mocht het bezorgen van maaltijden een succes zijn.

Lease bezorgscooters bij scooterlease-xl.nl je kunt dan er ook voor kiezen om te leasen met koop. Dit betekent dat je eigenlijk maandelijks een bedrag aflost en dat aan het einde van de afgesproken periode de scooter wel je eigendom is. Je kunt kiezen uit een termijn van 24, 48 of 72 maanden. Sneller aflossen kan natuurlijk ook met als voordeel hoe sneller je aflost hoe goedkoper het is.

Het is dus een veilige manier om te kijken of deze uitbreiding van activiteiten een slimme zet is, zonder dat je al te veel kosten hoeft te maken en je teveel risico’s loopt mocht het niet goed uitpakken.

Bij Scooterlease-XL ben je verzekerd van een goede en betrouwbare service. Zij leveren de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs.  Ook beschikt Scooterlease-XL ook over een aantal fysieke vestigingen om eens een proefritje te maken, zodat je kunt kijken welke scooter het beste bij je past. Van de sportieve varianten tot de retro modellen je kan ze allemaal in termijnen betalen.