Menu
Nieuws

Verschuiving locatie als gevolg van financiële malaise?

Hoe het ook zij; de klant kiest liever voor een eigen locatie als voor een plaatselijk horecabedrijf voor het organiseren van het jaarlijkse bedrijfsuitje. Dit is de conclusie die Taco Hermeling, eigenaar van TB Events kan trekken op basis van het soort aanvragen welke TB Events dagelijks krijgt.

‘Dagelijks ontvangen wij tientallen aanvragen voor het organiseren van een personeelsuitje, vrijgezellen- of familiefeest. Wat ons opvalt is een verschuiving van locatie’, aldus Hermeling.

TB Events is een landelijke aanbieder van personeelsuitjes, vrijgezellen- en familiefeesten en maakt hiervoor gebruik van de plaatselijke horecagelegenheden. Door het hele land zijn er samenwerkingsverbanden met deze horeca. ‘Wij zijn sterk in het organiseren van een activiteit, zij zijn op en top gastheer/gastvrouw’. Een geweldige combinatie waarbij beide partijen de vruchten plukken’. Maar, zegt Hermeling kritisch; ‘we zien een verschuiving van locatie’. De klant wil graag in haar eigen vertrouwde omgeving een feest organiseren. Meestal zijn de voorzieningen al aanwezig en kennen mensen ‘de weg’.

Ook kunnen de kosten voor een dergelijk feest hierdoor laag gehouden worden. De catering doet men zelf of besteedt men uit aan de plaatselijke slager, in het geval van een bbq, of wordt er alsnog een beroep gedaan op de plaatselijke horeca-ondernemer om het feest te cateren. Kortom: door te kiezen voor een eigen locatie, kan er toch een feestje georganiseerd worden voor een relatief klein budget!

De reactie van TB Events op deze verschuiving is, dat zij haar programma’s heeft aangepast waardoor het mogelijk is om bijna alle activiteiten op iedere willekeurige locatie uit te voeren.