Menu
Nieuws

Toetreding Mövenpick Hotels & Resorts op Chinese markt

Mövenpick Hotels & Resorts heeft een contract ondertekend met King Land Real Estate ltd in China voor de exploitatie van het Mövenpick Hotel Shanghai. Het nieuwgebouwde hotel met 300 kamers opent haar deuren in 2013. Het is de eerste stap van de prestigieuze hotelketen op de Chinese markt en is symbool voor het streven van Mövenpick Hotels & Resorts om de Chinese markt verder te penetreren. Het Mövenpick Hotel Shanghai staat in het Jiading District, vlakbij het Shanghai International Circuit en Kunshan City.

Het kwalitatief hoogstaande hotel biedt gasten een verscheidenheid aan diensten en producten. Zo zijn er 2 specialiteiten restaurants, een ‘mini brouwerij’ waar Duits bier wordt gebrouwen, Spa faciliteiten, een fitness centre en een zwembad.

Jean Gabriel Peres, President en CEO van Mövenpick Hotels & Resorts in een toelichting op deze eerste stap van de hotelketen op de Chinese markt: “Wij zijn zeer ingenomen met onze toetreding tot de Chinese markt. Het betekent een belangrijke mijlpaal voor onze organisatie. De verbintenis met King Land Real Estate ltd. is een grote eer voor ons en wij kijken uit naar een hechte en professionele samenwerking”.

Bron: Ilse Hage, Toetreding Mövenpick Hotels & Resorts op Chinese markt, Moevenpick-hotels.com