Menu
Nieuws

Slagharen compleet uitverkocht op 1ste Paasdag

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft op Paaszondag tienduizenden bezoekers ontvangen. Op het hoogtepunt stond er maar liefst 15 kilometer file. De grote hoeveelheid bezoekers is vooral ontstaan door het mooie weer en het terugkerende SBS6 Paasfeest.

Afgelopen week heeft SBS6 onder haar kijkers 50.000 kaarten verdeeld. De animo was zo groot dat de entree kaartjes al binnen 2 dagen waren uitverkocht. Naast dat er bekende artiesten op hebben getreden, zoals Dean Sanders, Quincy en Lange Frans, konden kinderen ook leuke prijzen winnen met het “paaseieren zoeken”.

In totaal zijn er duizenden chocolade eitjes verstopt in het attractiepark. Naast de vijftigduizend chocolade-eitjes zijn er ook een bronzen, een zilveren en een gouden ei verstopt. De vinders van deze eieren wonnen grote prijzen. De vinder van het enige gouden ei heeft een volledig verzorgde vakantie in Attractie- & vakantiepark Slagharen gewonnen.

Ondanks de grote toestroom van bezoekers is alles goed verlopen en is het gezellig druk geweest op het park, aldus het Attractie- & Vakantiepark. “Het SBS6 Paasfeest blijkt elk jaar weer een groot succes en daardoor waren we er op voorbereid, zodat er geen lange wachtrijen stonden bij de parkeerplaats, entree en attracties”.