Menu
Nieuws

Vergaderen in het centrum van Arnhem – 8-uurs vergaderaanbieding

Deze bijzondere vergader- en trainingslocatie heeft alles voor zowel kleine als grote gezelschappen en is zeer goed bereikbaar met de ligging pal naast het station.

Vergaderen in Arnhem
Vergaderen met uitzicht over Arnhem en omgeving: dat kan in Regardz WTC Arnhem. Niet alleen het uitzicht is inspirerend, de inrichting is modern, hip en kleurrijk. Deze bijzondere vergader- en trainingslocatie heeft alles voor zowel kleine als grote gezelschappen en is zeer goed bereikbaar met de ligging pal naast het station.

De Zalen
Regardz WTC Arnhem beschikt over 20 vergaderzalen variërend in grootte, waarvan de meeste uitzicht over de stad bieden. Alle zalen zijn strak ingericht met comfortabel meubilair en voorzien van daglicht. De entree is een moderne ontmoetingsruimte die zicht uitstekend leent voor korte bijeenkomsten en flexwerken, uiteraard met gratis wifi

Eten & Drinken
U vergadert met een uniek uitzicht over Arnhem om aansluitend te genieten in ons restaurant met een buitengewoon goede keuken waar wij graag een maaltijd naar uw wens bereiden.

Bekijk hier het 8-uurs vergaderarrangement in Arnhem

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl