Menu
Nieuws

Vergader tip: Top vergaderlocatie in hartje Amsterdam

Gelegen tegenover het Centraal Station van Amsterdam bevindt zich deze 4-sterren toplocatie waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor een vergadering. Dit unieke hotel beschikt over 10 vergaderzalen en 306 hotelkamers en u kunt hier vergaderen met kleine groepen tot complete congressen.

Tophotel in het centrum van Amsterdam
Het 4-sterren deluxe Park Plaza Amsterdam, een van de tophotels van het centrum van de stad, bevindt zich in het hart van de stad op slechts 15 minuten van de luchthaven Schiphol Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een iconisch gebouw en biedt 306 moderne superior, executive en urban kamers en suites. De 164 kamers in urban style zijn begin 2012 geheel verbouwd en hebben een moderne, trendy uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn alle kamers uitgerust met airconditioning, telefoon, kabel tv, diverse filmkanalen, minibar, bureau en een kluisje. De executive kamers en suites hebben daarnaast nog allerlei extra faciliteiten.

Uitstekende Vergaderfaciliteiten
De 10 vergaderzalen van het hotel bieden ruimte voor tot wel 150 personen en hebben diverse faciliteiten zoals:

  • Draadloos internet
  • Airconditioning
  • Natuurlijk daglicht
  • Moderne audio/visuele apparatuur
  • Ook kunt u gebruik maken van een board room, biedt het hotel diverse mogelijkheden tot private dining en is er een Business Centre beschikbaar.

Na uw vergadering kunt u terecht in een van de restaurants van het hotel of kunt u genieten van een drankje in de Lobby Lounge bar. Ook kunt u de deelnemers van uw vergadering of evenement na afloop laten ontspannen in de Victoria Active Club en kan er gebruik gemaakt worden van het indoor zwembad als u blijft overnachten.

Klik hier voor deze Top vergaderlocatie in hartje Amsterdam
Of klik hier voor Vergaderen in Amsterdam en zie in één oogopslag de mogelijkheden in Amsterdam.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl