Menu
Nieuws

Tip: Meerdaags Vergaderen op de grens Overijssel, Friesland en Drenthe

Locatie gelegen in een bosrijk gebied op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe. Met dit verzorgde 2-daagse vergaderarrangement kunt u zich als organisator geheel richten op de inhoud en andere zaken.

Vergaderruimtenvoor 2 tot 160 personen
Tijdens uw 2-daags vergaderarrangement (32-uurs) op ons buitengoed heeft u uiteraard de beschikking over een eigen plenaire zaal, inclusief vergaderfaciliteiten zoals gratis Wifi. Ons team van gastvrije medewerkers stelt de zaal graag op naar uw wensen. Het buitengoed heeft vergaderruimten voor 2 tot 160 personen.

Wilt u even in subgroepen uiteen voor overleg of een korte workshop? Hiervoor hebben wij volop mogelijkheden in onze nieuwe en ruime foyer, in het restaurant of in diverse sub-zalen.

Indoor en Outdoor mogelijkheden
Het al warme welkom met koffie of thee kunt u uitbreiden met een plaatselijke lekkernij. De lunchtijd leent zich bij uitstek voor een verfrissende en inspirerende boswandeling, bijvoorbeeld langs ons Inspiratiepad.

Uw tweedaagse vergaderarrangement kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld een outdooractiviteit, zoals een mountainbike-clinic, klootschieten, handboogschieten, een klimtoren, kanovaren in Giethoorn of een foto-tandemtocht. Indoor kunt u o.a. een schilderworkshop volgen, djembee beoefenen, een kookworkshop doen of het gezellige Feelings met elkaar spelen rond muziekfragmenten van de laatste 40 jaar.

Teambuilding, brainstormen, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen.., los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Bij Buitengoed Fredeshiem kunt u in alle rust actief aan de slag.

“Zeer prettige locatie. Professionele voorzieningen en persoonlijke sfeer. Echt een aanrader als je niet op een grootschalige locatie wilt zitten maar wel kwaliteit wilt.”

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.
Of klik hier voor meer mogelijkheden voor vergaderen in Drenthe

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl