Menu
Nieuws

Top 5 – 2 Daagse vergaderarrangementen aan de kust in Zeeland

Vergaderen Aan de kust. Goede vergader locaties, bij het strand voor inspirerende Meetings.

Al deze vergaderarrangementen hebben net iets meer! Alle locaties hebben veel vergaderfaciliteiten en bieden een uitgebreid ontbijt en diner (of kookworkshop). Kom ook uitwaaien op het strand en komt tot nieuwe, inspirerende ideeën!

De nieuwste Aan de kust in Zeeland.

1. Vergaderen OP het strand, 32-uurs aan de Zeeuwse kust in Renesse
“Leuke locatie met aparte ruimte om te vergaderen, tussendoor tocht gemaakt op gehuurde fietsen. Dichtbij strand en duinen en het gezellige centrum. Alles was goed geregeld en verzorgd.” Aldus S. Blok

2. Meerdaags Vergaderen in Zeeland – Vergaderlocatie met Allure
De vergaderzaal was prima in orde, erg ruim en met de benodigdheden die wij hadden aangegeven. Overnachting was goed, en het ontbijt was ook ruim voldoende

3. Vergaderen met kookworkshop in Renesse
Een vergaderarrangement combineren met een leuke activiteit? Dit 24-uurs vergaderarrangement met Kookworkshop is een goede en leuke afleiding tussen de vergaderingen door. Voorkom ‘herrie in de keuken’ en ga met z’n allen de uitdaging aan in de keuken!

4. 2 Dagen vergaderen direct aan het strand in Zeeland
Onder de duinen van Renesse ligt een prachtige vergaderlocatie waar u op 100 meter lopen op het strand staat. De locatie biedt alle faciliteiten om uitstekend te vergaderen, teamactiviteiten te doen op de locatie zelf of op het strand.

5. MEGA-ACTIE op een 2-daags VERGADER arrangement in Renesse
MEGA-ACTIE op een 2-daagse ZEE-SESSIE. Als u een cursus of conferentie ‘buiten de deur’ wilt organiseren, wilt u geen overbodige zorgen aan uw hoofd. Wat u wél wilt, is ongestoord uw bijeenkomst houden. Met de zekerheid dat aan alles is gedacht.

Klik hier voor deze en nog vele andere vergaderlocaties in Zeeland

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl