Menu
Nieuws

Meetings en Congressen uniek gelegen aan de snelweg A4

Met heel veel ruimte en uniek gelegen maken wij uw bijeenkomst graag tot een groot succes. Deze locatie heeft mogelijkheden voor bijeenkomsten van 10 tot 1.330 personen. Service, dienstbaarheid en flexibiliteit zijn de sleutels om uw bijeenkomsten met succes te laten slagen! Lees alles over Meetings en Congressen uniek gelegen aan de snelweg A4.

De Zalen – 2 Grote en diverse subruimtes
Met 2 grote plenaire zalen kunnen de aanmeldingen voor uw bijeenkomst gewoon doorstromen. De grote plenaire zaal heeft tot 1330 zitplaatsen, de kleine plenaire zaal tot 270 zitplaatsen in theateropstelling. Uiteraard zijn andere opstellingen ook mogelijk. Aansluitend aan beide grote zalen zijn de ruime foyers gekoppeld en zijn zeer geschikt om als entree registratie, ontvangst ruimte, pauzes, e.d. te fungeren. Ook naast de grote zalen zijn er diverse subruimtes tot 50 personen beschikbaar. Deze zijn ideaal om naast uw plenaire bijeenkomst uiteen te gaan of training of workshops aan te bieden aan uw gasten. Voor theater en of muziek evenementen zijn er kleedruimtes beschikbaar die goed zijn ter voorbereiding of tussentijds van het evenement.

Duidelijke en Complete Arrangementen
ZalenA4 is helder en duidelijk in haar prijzen, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij werken met een All-in methode, alles wat wij in onze zalen beschikbaar hebben aan audio, techniek en andere facilitaire benodigdheden stellen wij aan u beschikbaar en is bij de zaalhuur inbegrepen.

Bekijk hier het vergaderarrangement.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl