Menu
Nieuws

Top Vergaderlocaties in Noordwijk

Vergaderen in Noordwijk? Wij hebben 3 goede opties voor u.

24-uurs vergaderarrangement in de Bollenstreek bij Noordwijkerhout
Uw meerdaagse bijeenkomst in de bollenstreek? Dag kan onze locatie beschikt over 120 conference rooms en is uitermate geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten of congressen.

Vergaderen in Noordwijkerhout
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst hotel heeft 120 conference rooms, allen volledig ingericht met state of the art faciliteiten en apparatuur om u te verzekeren van een perfecte meeting, conferentie, seminar, presentatie, sport event, beurs etc. Wij kondigen alle meetingen aan op een uniek digitaal bord waarbij uw bedrijfslogo of het logo van uw conferentie op te zien is

8-uurs vergaderarrangement bij het Conference Centre in Noordwijk
Vergaderen in de bollenstreek. De locatie beschikt over 120 conference rooms en is uitermate geschikt voor dagbijeenkomsten, maar ook voor meerdaagse congressen.

Faciliteiten
Achteraf kunnen uw gasten genieten van alle services welke het hotel biedt zoals de uitgebreide ontspannings faciliteiten en de verschillende restaurants en bars. Vanaf het begin van uw planning staat er een professioneel team voor u klaar welke graag samen met u een passend arrangement samen stelt. Het hotel biedt 600 gratis parkeerplaatsen voor uw gasten.

2-dagen vergaderen aan de kust van Noordwijk
2 dagen vergaderen in een 4 sterren hotel in Noordwijk, direct aan het strand, dus u loopt zo even het strand op om nieuwe inspiratie op te doen tijdens uw vergadering. Ook voor een activiteit biedt deze vergaderlocatie uiteraard uitstekende mogelijkheden.

Vergaderen in een 4-sterren hotel direct gelegen aan het strand van Noordwijk! Deze vergaderlocatie ligt in de directe nabijheid van steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag. Een ideale locatie voor een training, presentatie en vergadering. De locatie beschikt over 10 multifunctionele zalen. De zalen bieden talloze mogelijkheden wat betreft opstelling en technische faciliteiten en zijn zeer geschikt voor het houden van een bijeenkomst.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl