Menu
Nieuws

Top 3 Vergaderen aan de kust van Noord-Holland

Vergaderen Aan de kust. Goede vergaderlocaties, bij het strand voor inspirerende Meetings. Vergaderen aan zee ? Begin hier !

32-uurs Vergaderarrangement in Noordwijk
Even compleet weg uit de dagelijkse drukte om in rust en ruimte nieuwe kennis en energie op te doen of stappen te zetten met jouw team. Dit arrangement is ideaal voor een meerdaagse training, vergadering of congres. Vergeet vooral tijdens de twee dagen niet om een wandeling over het strand te maken!

Overnachten
Wil je in aanloop tot jouw bijeenkomst, tijdens of na afloop van je bijeenkomst blijven overnachten? het hotel beschikt over 100 hotelkamers om in alle rust en comfort te overnachten aan zee.

De inrichting van de 100 hotelkamers is bewust eenvoudig gehouden, maar met speciale aandacht voor de kwaliteit van slapen met comfortabele bedden. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet.

8-uurs vergaderarrangement direct aan zee
Laat u verrassen en verwonderen bij deze vergader- en congreslocatie aan zee. Deze leerlocatie ligt direct aan Zee in Noordwijk op 20 minuten afstand van Schiphol. Een lichte en ruime inspirerende omgeving om te leren, werken, ontmoeten, vergaderen, overnachten en ontspannen.

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Noordwijk is inbegrepen:

  • Huur plenaire ruimte
  • 2 flip-overs
  • Onbeperkt koffie/thee/vers fruit
  • Onbeperkt ‘healthy items’
  • Uitgebreid (biologisch)lunchbuffet
  • Hartige break inclusief 1 consumptie

Vergaderen in de Jachthaven van Scheveningen
Ons vergaderarrangement bieden wij aan incl. en excl. lunch. De lunch die u geserveerd krijgt bestaat uit een soep, diverse belegde broodjes, fruit, jus d’orange en een dessert. De frisdranken, koffie en thee zijn bij het arrangement inbegrepen.

Faciliteiten
Restaurant Catch is verdeeld over 4 etages en beschikt over een inpandige lift die u naar elke verdieping kan brengen: van de toiletten in de kelder tot onze exclusieve zaal op de 2e etage.

Wij kunnen tot 500 gasten verwelkomen; de begane grond biedt ruimte aan 100 gasten binnen en 150 buiten op het terras. Dit terras is deels verwarmd en overdekt. De 1e etage kan 100 gasten herbergen en op de 2e etage bevindt zich onze exclusieve zaal met eigen toilet en garderobe.

Voor snel en persoonlijk advies bel 0800-7 807 807.
Liever eerst nog wat meer vergaderlocaties aan het strand bekijken? Klik dan hier voor vergaderen aan het strand

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl